Stadskwartier Leiden

Wie zijn Stadskwartier Leiden?

Een stadskwartier is een buurt, straat of wijk waar mensen wonen, leven en werken. Bewoners voelen zich verbonden met hun omgeving en zetten zich in om hun stadskwartier mooier te maken en leefbaar te houden.

Stefanie Uit den Boogaard

 

‘Emotie en spontaniteit, dát probeer ik te vangen in een foto. Ik schiet niet zomaar een plaatje. Ik ben op zoek naar dé foto. Dat ene beeld waarin jouw persoonlijkheid naar voren komt’.

Opgeleid tot fotografisch vormgever aan de Koninklijke Academie voor de Beeldende Kunsten heeft Stefanie zich gespecialiseerd in portret- en reportagefotografie. Het Leidsch Dagblad, de Hortus Botanicus, Naturalis en de Universiteit Leiden behoren tot haar opdrachtgevers.

Zie ook: www. www.stefanieudb.com

Patty Zoet

 

‘Een connectie maken, doorvragen en samen tot de kern komen. Wat drijft jou? Welke obstakels heb je overwonnen? Wat kun jij anderen leren? Verwacht van mij geen leuke stukjes, wel levensverhalen’.

Patty is opgeleid tot maatschappelijk werker (Hogeschool Leiden) en tekstschrijver (Hogeschool Utrecht). Auteur van de boeken: ‘Overleven, kleine verhalen over groot verlies’ (2019) en ‘Pech gehad?’ (2021). Schrijft wekelijks voor het Leids Nieuwsblad.

‘Patty schrijft prachtig, doorleefd en rauw’ (Jannet van Hulsen)

Zie ook: www.pattyschrijft.nl