Stadskwartier Leiden

Projecten

Winkelen in Leiden is leuk! In het eeuwenoude centrum én in de wijkwinkelcentra. In het magazine Mijn Wijk, verschijnend in oktober ’23,  lees je de verhalen van bewoners en ondernemers van het Diamantplein, Wagnerplein, Kooiplein en de Kopermolen, Stevensbloem en de Luifelbaan. Wat mag  in ons blad niet ontbreken? Laat het ons weten!.

Merenwijk Magazine

 

Om van deze wijk te kunnen houden moet je er gaan wonen’ aldus buurtbewoner Edo Elstak. Hij en onder andere James Taghavi (schipper Zijlpont) en Carin Gelpke (natuurzwemmer) leggen uit waarom het in de Merenwijk zo fijn wonen is. Een meer dan honderd pagina’s tellende glossy over Leidens groenste wijk.

Bestel het magazine hier.

Mijn Wijk

 

Waar liep je met jouw pasgeboren baby naartoe? Waar fietste je voor het eerst zelf naartoe? Waar begon jij met je eerste bijbaantje? Juist! Het wijkwinkelcentrum bij jou om de hoek. De plek waar je boodschappen doet, sport, je huisarts bezoekt en buurtgenoten ontmoet. Centra zo normaal, dichtbij en onopvallend dat je bij het belang amper stilstaat.

Stadskwartier Leiden legt de verhalen van bewoners en ondernemers uit de wijkwinkelcentra vast. Welke evenementen mag je niet missen? Hoe innoveren de centra? Wat is te doen? Mijn Wijk is een unieke uitgave, vanaf oktober ’23 gratis af te halen in jouw wijkwinkelcentrum.

Mijn Wijk is mogelijk dankzij: